"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Iqbal & den indiske juvel

Spilletider:
søndag 21. okt. 11:00


Iqbals tante Fatwa er blevet udnævnt til Vogter af Den Indiske Juvel, og Iqbal overtaler – primært for at slippe for skolen – sin far til at hele familien skal med til Indien for at overvære ceremonien. Men som altid går det ikke lige som planlagt, og pludselig har Iqbal fået raseret en kirke og bliver smidt ud af skolen. Nu kan han glemme alt om turen til Indien, men da Iqbal overtaler tante Fatwa til at starte på en indisk skole i stedet, bliver han genforenet med resten af familien i New Delhi! Men genforeningen bliver hurtigt spoleret, da Den Indiske Juvel bliver stjålet og Iqbals far smidt i fængsel. Iqbal og hans venner må nu lægge deres hidtil vanskeligste plan og ikke længe efter, går den vilde jagt gennem New Delhis gader for at finde både Den Indiske Juvel og redde far.

Læs mere


Smallfoot

Spilletider:
søndag 21. okt. 13:00


An animated adventure for all ages, with original music and an all-star cast, “Smallfoot” turns the Bigfoot legend upside down when a bright young Yeti finds something he thought didn’t exist—a human. News of this “smallfoot” brings him fame and a chance with the girl of his dreams. It also throws the simple Yeti community into an uproar over what else might be out there in the big world beyond their snowy village, in a rollicking story about friendship, courage and the joy of discovery.

Læs mere


Team Albert

Spilletider:
søndag 21. okt. 15:00


I "Team Albert" er Albert en oprører, der ikke vil acceptere, at du ikke kan gøre det, du har lyst til, fordi du er låst fast af et samfund, der har lagt den lige linje for din karriere, siden du gik i børnehave. For at bryde ud af det gør Albert oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham mest – pigen, han tror, han ikke er forelsket i. "Team Albert" er en varm og sjov film om kærlighed og venner for livet, men også om: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det!

Læs mere


Vildheks

Spilletider:
søndag 21. okt. 17:00


12-årige Clara er en ganske almindelig pige, der bor i byen med sin mor Mille. Clara er bedste venner med Oscar, der er lidt speciel, så hun holder det hemmeligt for de andre piger i klassen. Clara vil nemlig bare gerne være helt normal og passe ind. En dag begynder Clara at kunne lugte og høre ting, som hun ikke burde kunne, og samtidig er hun overbevist om, at en mystisk, sort kat forfølger hende.

Læs mere


Journal 64

Spilletider:
søndag 21. okt. 19:30


Nogle håndværkere gør en uhyggelig opdagelse i en ældre københavnsk lejlighed: Bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar. Kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent Assad i Afdeling Q bliver sat til at finde ud af, hvem mumierne er og hvem den fjerde plads er tiltænkt. Carl og Assad sætter jagten ind på lejlighedens beboer og finder spor tilbage til den berygtede kvindeanstalt på Sprogø, hvor misrøgt og lægelige forsøg med tvangssterilisering var en fast del af hverdagen for de anbragte, såkaldt utugtige piger. Rædslerne på Sprogø er et overstået kapitel i Danmarkshistorien, men der dukker personer op, som siger, at eksperimenterne er fortsat helt op i vores tid. Carl og Assad indleder et kapløb mod tiden for at forhindre nye mord og overgreb.

Læs mere


First Man

Spilletider:
tirsdag 23. okt. 19:30


Den Oscar®-vindende instruktør Damien Chazelle, som stod bag det prisvindende superhit ”La La Land”, instruerer Ryan Gosling i Universal Pictures’ ”First Man”. Det er den medrivende historie om NASAs mission for at lande den første mand på månen med fokus på Neil Armstrong og årerne 1961-1969. Det er en stærk førstehåndberetning, baseret på James R. Hansens bog, og filmen viser de omkostninger en af historiens farligste missioner havde for Armstrong og USA.

Læs mere


The Wife

Spilletider:
onsdag 24. okt. 19:30
torsdag 25. okt. 19:30
fredag 26. okt. 19:30
lørdag 27. okt. 19:30
søndag 28. okt. 19:30
tirsdag 30. okt. 19:30
onsdag 31. okt. 19:30


I 40 år har Joan Castleman lagt låg på sine egne drømme og ambitioner for at støtte sin mand, Joe, og hans karriere som forfatter. Hun har også set igennem fingre med hans affærer, men da Joe står for at modtage Nobels litteraturpris, flyder Joans bæger over. Hun orker ikke længere at leve på Joes præmisser, og på selve festaftenen afslører hun den hemmelighed, som har lagt grunden til hans succes.

Læs mere


Gysernat Oktober 2018

Spilletider:
fredag 26. okt. 22:45


Fredag den 26. oktober er der gys og gru i Brørup Bio.

Fra klokken 22:00 bliver der serveret pizza i cafeen.
Der vil være film fra klokken 22:45 og resten af natten.
Du kan blive skræmt fra vid og sans til følgende film :
The Nun
Hereditary
Truth or Dare
Den sidste film vil blive offentliggjort på dagen i biografen


Læs mere


The Nun

Spilletider:
fredag 26. okt. 22:45


Da en nonne i 1952 begår selvmord under stor mystik i et afsides kloster i Rumænien, bliver fader Burker og novicen søster Irene udsendt af Vatikanet for at undersøge sagen. I klostret møder de modstand fra en dæmon i skikkelse af en grotesk nonne, og som mysteriet udfolder sig, bliver både præstens og novicens tro, liv og sjæle bragt i overhængende fare.

Læs mere


The Girl in the Spider´s Web

Spilletider:
torsdag 1. nov. 19:30
fredag 2. nov. 19:30
lørdag 3. nov. 19:30
søndag 4. nov. 19:30
tirsdag 6. nov. 19:30
onsdag 7. nov. 19:30
torsdag 8. nov. 19:30
fredag 9. nov. 19:30
lørdag 10. nov. 19:30
søndag 11. nov. 19:30
tirsdag 13. nov. 19:30
onsdag 14. nov. 19:30” The Girl In Spider’s Web - Det der ikke slår os ihjel”
Nu er Lisbeth Salander tilbage - kultfigur og hovedperson i Millennium-bogserien skabt af Stieg Larsson. Filmen er baseret på romanen ”Det der ikke slår os ihjel”, og det er første gang, at den verdensomspændende bestseller filmmatiseres.

Golden Globe-vinderen Claire Foy, der har hovedrollen som Dronning Elizabeth II i "The Crown", ses i rollen som Lisbeth Salander, mens Fede Alvarez, som fik sit gennembrud med thrilleren ’Don’t Breathe’ i 2016, står for filmens instruktion. ” The Girl In Spider’s Web - Det der ikke slår os ihjel” har manuskript af Steven Knight og Fede Alvarez & Jay Basu.


Læs mere


Forpremiere - Krig og kærlighed

Spilletider:
søndag 11. nov. 11:00


I anledningen af 100 året for afslutningen på første verdenskrig, arrangerer Brørup Bio en forpremiere på den danske storfilm "I krig og kærlighed".

I forbindelse med forpremieren vil der være et oplæg og udstilling fra Lokalhistorisk arkiv.

Der vil til denne forestilling være gratis kaffe og the.

Da Esben fingerer sin egen død, er det for at flygte fra krigen og blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær...Den charmerende tyske officer Gerhard har overtaget rollen som familiefar og bejler kraftigt til Kirstines hjerte. I skjul på sit eget loft bliver Esben vidne til dette mareridt og må sætte alt ind for sin overlevelse, kærligheden og at redde familien. Storfilmen er skrevet af instruktør Kasper Torsting, og bl.a. medvirker stortalentet Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ, Ulrich Thomsen samt 'Game of Thrones' stjernen Tom Wlaschiha. Største produktion til dato med hjælp fra Danfoss fond.


Læs mere


Cinemateket præsenterer 2018 - The Sound of Music

Spilletider:
søndag 11. nov. 15:00


Maria vil være nonne, men dummer sig gang på gang i det østrigske kloster. Derfor sender abbedissen hende ud i det virkelige liv som guvernante hos enkemanden kaptajn von Trapp og hans syv børn. Med Maria begynder musikken igen at spille i det strenge hjem, og varme følelser blomstrer op mellem guvernanten og kaptajnen. Desværre er han forlovet, og hvad med Marias nonneplaner? Samtidig er dystre tider på vej, da nazisterne rykker ind i Østrig.

Musical-sværvægteren, baseret på Broadway-succesen, modtog hele fem Oscars. 'The Sound of Music' præsenteres i en flot restaureret sing-along-version med sangtekster på lærredet – og mulighed for at booke den perfekte indpisker til at sætte stemning i salen.


Læs mere


Fantastiske Skabninger 2

Spilletider:
torsdag 15. nov. 17:00
fredag 16. nov. 17:00
lørdag 17. nov. 17:00
søndag 18. nov. 17:00
tirsdag 20. nov. 17:00
onsdag 21. nov. 17:00
torsdag 22. nov. 17:00
fredag 23. nov. 17:00
lørdag 24. nov. 17:00
søndag 25. nov. 17:00
tirsdag 27. nov. 17:00
onsdag 28. nov. 17:00


Da den første film i serien sluttede, blev den magtfulde Mørkets Troldmand, Gellert Grindelwald fanget og sat bag magisk lås og slå af MAKUSA, med hjælp fra den unge troldmand, Newt Scamander. Men – præcis som han truede med – er Grindelwald nu undsluppet sit fangenskab og er med det samme gået i gang med at samle ligesindede følgere. Men hvad kun de færreste er klar over, er hans virkelige plan, at skabe en renblodet race af fuldblods troldmænd, der skal herske over både de magiske og ikke-magiske skabninger på jorden. I et desperat forsøg på at forhindre Grindelwalds onde planer, søger den unge troldmand, Albus Dumbledore, hjælp fra sin tidligere studerende, Newt Scamander, der endnu en gang accepterer at hjælpe, dog uden at vide, hvor livsfarlig en mission han har påtaget sig. For nu trækkes grænserne endnu en gang op til et dødeligt opgør mellem det gode og det onde, hvori både kærlighed og loyalitet kommer på den ultimative prøve; selv blandt familiemedlemmer og livslange venner i en magisk verden, hvor afgrunden mellem mørkets og lysets magiske verdener bliver stadig større og dybere!

Læs mere


Krig og kærlighed

Spilletider:
torsdag 15. nov. 20:00
fredag 16. nov. 20:00
lørdag 17. nov. 20:00
søndag 18. nov. 20:00
tirsdag 20. nov. 20:00
onsdag 21. nov. 20:00
torsdag 22. nov. 20:00
fredag 23. nov. 20:00
lørdag 24. nov. 20:00
søndag 25. nov. 20:00
tirsdag 27. nov. 20:00
onsdag 28. nov. 20:00


Da Esben fingerer sin egen død, er det for at flygte fra krigen og blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær...Den charmerende tyske officer Gerhard har overtaget rollen som familiefar og bejler kraftigt til Kirstines hjerte. I skjul på sit eget loft bliver Esben vidne til dette mareridt og må sætte alt ind for sin overlevelse, kærligheden og at redde familien. Storfilmen er skrevet af instruktør Kasper Torsting, og bl.a. medvirker stortalentet Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ, Ulrich Thomsen samt 'Game of Thrones' stjernen Tom Wlaschiha. Største produktion til dato med hjælp fra Danfoss fond.

Læs mere


Bohemian Rhapsody

Spilletider:
lørdag 17. nov. 14:00
søndag 18. nov. 14:00
lørdag 1. dec. 14:00
søndag 2. dec. 14:00


“Bohemian Rhapsody” er en hyldest til Queen, deres musik og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury.
Freddie blev en af verdens mest elskede entertainere ved at gå imod strømmen og bryde med traditionerne. Filmen illustrerer bandets kometagtige karriere gennem deres ikoniske sange og revolutionerende sound. Queen opnår stjernestatus, men til alles overraskelse vælger den plagede Freddie at forlade bandet og fokusere på sin solokarriere. Efter en svær og tumultarisk tid uden Queen genforenes Freddie med sine bandkammerater umiddelbart inden Live Aid-koncerten. Selvom han er blevet diagnosticeret med aids, leverer Freddie og Queen en af de største liveoptrædener i rockmusikkens historie. Queen har cementeret et eftermæle, der til stadighed inspirerer outsidere, drømmere og musikelskere verden over.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.