"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Trolls på verdensturné

Spilletider:
søndag 12. jul. 16:30
tirsdag 14. jul. 16:30
onsdag 15. jul. 16:30


Nu er Trolls tilbage, og denne gang skal de på deres første verdensturné. Det bliver et eventyr uden lige, og som fører til, at de opdager, at der er mere end en slags Trolls: De er hele seks forskellige troldestammer og med hver sin musiksmag spredt udover kloden. Spørgsmålet er nu, om de kan mødes til musikalsk topmøde, og sammen glæde sig over musikken trods de spiller hver deres genre?
Kan Techno-Trolls enes med Rock-Trolls, synes Klassisk-Trolls, at det er værd at lytte til Pop-Trolls og hvad med Country-Trolls og Funk-Trolls? Kan de mødes og enes på kryds og tværs? I hvert fald er
deres verden ved at blive meget større og en hel del højere...
"Trolls på verdensturné" har original musik af Justin Timberlake, som også vandt en Oscar-nominering for sin Trolls-sang "Can't Stop The Feeling" i 2016.
Filmen er instrueret af Walt Dohrn, som var medinstruktør på den første "Trolls".
"Trolls på verdensturné" kommer med dansk tale og med stemmer af bl.a. Stine Bramsen, Tim Schou, Lise Baastrup, Jesper Binzer og Rasmus Botoft.


Læs mere


Undtagelsen

Spilletider:
søndag 12. jul. 19:30
tirsdag 14. jul. 19:30
onsdag 15. jul. 19:30


Iben (Danica Curcic), Malene (Amanda Collin), Anne-Lise (Sidse Babett Knudsen) og Camilla (Lene Maria Christensen) er fire kvinder, der arbejder sammen i en hverdag præget af magtkampe, hvisken og alliancer. Da Iben og Malene begge modtager dødstrusler, mistænker de i første omgang en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om. Men da en sag om mobning på kontoret eskalerer, begynder de langsomt at overveje, om ondskaben kunne komme fra dem selv. ”Undtagelsen” er en nervepirrende thriller, der skildrer, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et uhyggeligt spil om liv og død. Det er en fortælling om manipulation som våben, om vildtvoksende paranoia og ondskabens mange ansigter.

Læs mere


Brahms: The Boy II

Spilletider:
torsdag 16. jul. 19:30
fredag 17. jul. 19:30
lørdag 18. jul. 19:30


Efter et traumatiserende hjemmerøveri flytter Liza, Sean og deres søn, Jude, til den afsides Heelshire-ejendom for at lade deres mentale såvel som fysiske sår hele. I den omkringliggende skov finder Jude en dag en porcelænsdukke i form af en dreng og tager den med sig hjem, og inden længe mærker Liza og Sean dukkens ildevarslende påvirkning af Jude. Men ikke kun Judes opførsel er mærkelig...

Læs mere


Blokhavn

Spilletider:
søndag 19. jul. 19:30
tirsdag 21. jul. 19:30
onsdag 22. jul. 19:30


I ghettoområdet Blokhavn går Ali og hans fem bedste venner i 8. klasse på en skole, som er udråbt til Danmarks værste skole. Det eneste, Ali kan lide ved skolen, er hans venner, pigen Yasmina og yndlingslæreren Gertrud, så da skolen bliver lukningstruet, og Ali står til at miste samværet med dem alle, planlægger han og vennerne en redningsaktion - en aktion, der ikke forløber helt som planlagt.

Læs mere


Brandmand Sam - Klar til action!

Spilletider:
tirsdag 21. jul. 17:00
onsdag 22. jul. 17:00
torsdag 23. jul. 17:00
fredag 24. jul. 17:00
lørdag 25. jul. 17:00
søndag 26. jul. 17:00


Da en brændende olietankvogn med kurs mod byen Pontypandy bliver stoppet af Brandmand Sam under en vovefuld redningsaktion, bliver hændelsen filmet. Klippet går viralt og gør Sam til en helt, hvilket fanger Hollywood-mogulen Don Forhammers opmærksomhed, og han tilbyder Sam en rolle i sin næste film. Men hovedrolleskuespilleren, Flex Dexter, er dog ikke klar til at dele rampelyset med en ægte helt.

Læs mere


Wild Rose

Spilletider:
torsdag 23. jul. 19:30
fredag 24. jul. 19:30
lørdag 25. jul. 19:30
søndag 26. jul. 19:30
tirsdag 28. jul. 19:30
onsdag 29. jul. 19:30
torsdag 30. jul. 19:30
fredag 31. jul. 19:30
lørdag 1. aug. 19:30
søndag 2. aug. 19:30
tirsdag 4. aug. 19:30
onsdag 5. aug. 19:30


Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Selvom hun er født og opvokset i Glasgow, brænder hun for den upolerede countrymusik fra USA, der består af tre akkorder og sandheden om livet. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger, men drømmen om at stå på The Grand Ole Opry med skinnende cowboystøvler og eget band, synes meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone. Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, Marion (Julie Walters), er Roses vej til lykken måske kortere end hun tror.
Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme. ’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.
’Wild Rose’ er med i Biograf Danmark.


Læs mere


Die Herren Live i Brørup Bio 2020

Spilletider:
fredag 18. sep. 20:00


Die Herren - Det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk.
Siden 1991, har de brugt U2 ́s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og finpudse koncertoplevelserne for deres publikum.

Det har altid været målet hele tiden at forædle evnen til at videreformidle U2 ́s fantastiske musik, så den udvikler sig, bliver større og hver gang - giver ny mening og får ny dimension Die Herren prøver ikke for enhver pris at lægge sig 100 % op ad U2. Det er altid vigtigt, at publikum kan forholde sig til sangene og bruge dem til noget, på den måde, som Die Herren kan spille dem.

Die Herrens versioner skal altid rykke og svinge- uden at de mister U2 ́s nerve og særlige kendetegn. Derfor ændrer Die Herren fra tid til anden arrangementer og figurer, så de virker i deres setup - dog altid uden at gå på kompromis med U2 ́s ånd! En koncert er én lang sang fra man entrerer scenen første gang - til man forlader scenen efter sidste ekstranummer.
Alt hvad der sker på scenen, skal være en del af koncerten og være i musikken Pauserne mellem sangene. Måden du drikker vand på. Måden du stemmer din guitar. Måden du bevæger dig på og kommunikerer med publikum.

Publikum skal altid føle sig underholdt -at det var umagen værd at deltage i en Die Herren-koncert. De skal føle, at det var godt, de ikke blev hjemme! Og de kan altid forvente et Die Herren, som er klar til at gøre en forskel, og som ikke bare stiller sig op og lirer sangene af. De kan altid forvente et veloplagt band som er klar til at spille "Deres bedste koncert nogensinde"Live-koncerter skal altid være bedre end streaming/CD/TV.

Die Herren er et band uden berøringsangst og den nære kontakt med publikum er en vigtig ingrediens i koncerterne. Det er der, live-musikken kommer til sin ret - det er der, den gør en forskel! U2 ́s sange har deres absolutte styrke live


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.