"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
The Hitman's Bodyguard

Spilletider:
onsdag 20. sep. 19:30


Verdens bedste bodyguard hyrer sin hidtil værste fjende og modstander til at beskytte sig i forbindelse med, at han skal vidne mod en diktator ved Den Internationale Domstol. Spørgsmålet er dog, om de to overhovedet vil kunne ”samarbejde”, så retssagen også kan blive ført ud i livet. I rollen som den nu livstruet bodyguard ses Ryan Reynolds, mens lejemorderen spilles af Samuel L. Jackson. Diktatoren bliver spillet af Gary Oldman. I øvrige roller medvirker bl.a. Salma Hayek og Joaquim de Almeida. Patrick Hughes er instruktør på THE HITMAN'S BODYGUARD, og det er hans tredje spillefilm. De to foregående, han har instrueret, er ”Red Hill” og ”Expendables 3”.

Læs mere


Borg

Spilletider:
torsdag 21. sep. 19:30
fredag 22. sep. 19:30
lørdag 23. sep. 19:30
søndag 24. sep. 19:30
tirsdag 26. sep. 19:30
onsdag 27. sep. 19:30


Den kommende storfilm BORG har tiltrukket sig stor opmærksomhed både i Sverige og uden for Skandinavien. Filmen er blevet indspillet i Sverige, Prag, London og Monaco, og i rollen som det legendariske tennisikon, Bjørn Borg, ses Guldbagger-vinder Sverrir Gudnason. I dag afsløres det så, at rollen som den unge Bjørn Borg bliver spillet af Leo Borg – virkelighedens Bjørn Borgs yngste søn.
I alt vil tre skuespillere portrættere Bjørn Borg, hvor Sverrir Gudnason spiller hovedrollen i filmen, der finder sted i 70'erne og 80'erne. I rollen som unge Bjørn Borg, ser vi Leo Borg – Bjørn Borgs yngste søn.
- At Leo søgte rollen og desuden allerede spillede tennis var et rent lykketræf. Han er desuden interesseret i at lave film og er et naturtalent foran kameraet. Det har været fantastisk, at arbejde med Leo. Hans bidrag til filmens autenticitet, i en historie, der tager os bag om legenden Bjørn Borg, er uvurderlig, siger instruktør Janus Metz.
Tidligere på året blev der på bl.a. Facebook søgt efter sportsinteresserede drenge i alderen 6-17 år til en svensk film. Leo søgte rollen på et tidligt tidspunkt, uden at vide, at filmen var om Bjørn Borg, og at han i rollen skulle portrættere en ung version af sin egen far.
- Vi har arbejdet meget hårdt med castingen til BORG. Da Leo kontaktede os og derefter leverede så stærk en præstation til hans audition, følte vi, at det næsten var for godt til at være sandt. Både Leo Borg og Mark Mossberg, der spiller Bjørn Borg som teenager, har gjort et virkelig godt stykke arbejde, og vi er mere end tilfredse med deres præstationer i filmen, siger Jon Nohrstedt, som sammen med Fredrik Wikström producerer filmen for SF Studios.
I filmen ses desuden Shia LaBeouf som John McEnroe, Stellan Skarsgård som Lennart "Labbe" Bergelin og Tuva Novotny som Mariana Simionescu. Filmen er instrueret af Janus Metz, der tidligere har instrueret den Cannes-vindende film Armadillo, samt en episode af den anmelderroste tv-serie True Detective.


Læs mere


Kingsman: The Golden Circle

Spilletider:
torsdag 28. sep. 19:30
fredag 29. sep. 19:30
lørdag 30. sep. 19:30
søndag 1. okt. 19:30
tirsdag 3. okt. 19:30
onsdag 4. okt. 19:30


“Kingsman: The Secret Service” introducerede verden til Kingsman – et selvstendigt, internationalt agentbureau der arbejder på højeste niveau, er yderst diskrete og deres ultimative mål er, at gøre verden til et sikkert sted. I ”Kingsman: the Golden Circle” står vores helte over for en ny udfordring. Da deres hovedkvarter bliver jævnet med jorden

og verden bliver holdt som gidsel. På deres rejse opdager de et allierede spionbureau i USA der bliver kaldt Statesman, hvis rødder går ligeså langt tilbage som Kingsmans. I et nyt eventyr der tester agenternes styrke og snilde, skal de to elite enheder samarbejde for, at besejre en fælles, nådesløs fjende og redde verden. Noget der er ved at blive en vane for Eggsy…


Læs mere


Gud taler ud

Spilletider:
torsdag 5. okt. 19:30
lørdag 7. okt. 19:30
søndag 8. okt. 19:30
mandag 9. okt. 19:30
tirsdag 10. okt. 19:30
onsdag 11. okt. 19:30


"Gud taler ud" er filmatiseringen er Jens Blendstrups selvbiografiske bestseller af samme navn fra 2004 og er en skæv, sjov og rørende film af den prisbelønnede instruktør Henrik Ruben Genz med Søren Malling i sit livs rolle som Uffe/Gud.

I 80’erne vokser Jens og hans brødre op i et parcelhus i Risskov. Her regerer familiens overhoved, Uffe – Psykolog og selvbestaltet Gud i slåbrok og underbukser. Forandringer truer familiefreden, da Uffe sætter sig for at skrive sine erindringer. Huset fyldes af Uffes loyale patienter, der både yder Uffe moralsk og øldrikkende selskab. På drengeværelserne ulmer oprøret, mens mor Gerd Lillian kæmper bravt med at holde sammen på familien. Men før sønnerne, Jens, Thomas og Mikkel kan gøre sig frie af undertrykkelsen og blive voksne, kommer det til et afgørende opgør med ”Gud”


Læs mere


Sanne Jam og En Lille Pose Støj i Brørup Bio

Spilletider:
fredag 6. okt. 20:00


Fredag den 6. oktober 2017 gæster Sanne Jam og En Lille Pose Støj Brørup Bio – Bemærk det er kun muligt at købe billetter til dette arrangement. Der kan ikke blot reserveres billetter.

Sanne Jam fra Odense opstod januar 2012, og udsprang fra coverbandet Flair Band, da energien, drive og magien bare var ”helt oppe at ringe” ved at spille Sanne Salomonsens musik. Sanne Jam spiller numre fra Sanne's tid i Sneakers, og helt frem til de nyeste hits fra Sanne's solokarriere. Sanne Jam's optræden stråler klart igennem, at alle musikere på samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, og det er vigtigt at pointere, frontfigur Heidi ikke vil være Sanne, men elsker Sanne. Så hvis du kan lide Sanne's musik, så glæd dig til en koncert med Sanne Jam
En lille pose støj er navnet på et yderst velspillende band fra Odense, som hylder den folkekære musiksmed – Kim Larsen! Bandets forsanger og frontfigur Claus synger med så stærk, og sikker en vokal, at de utallige Larsen-klassikere opleves som den ægte vare, og lidt til! Foruden den altid veloplagte og guitarspillende forsanger, består bandet af brødrene Jensen, på bas og guitar, samt Hr. Holmegaard og Hr. Højvang på henholdsvis keyboard og trommer. Alle bidrager hver især til at løfte numrene op på et suverænt niveau, med en sjældent set energi og entusiasme.


Læs mere


Snemanden

Spilletider:
torsdag 12. okt. 19:30
fredag 13. okt. 19:30
lørdag 14. okt. 19:30
søndag 15. okt. 19:30
mandag 16. okt. 19:30
tirsdag 17. okt. 19:30
onsdag 18. okt. 19:30
torsdag 19. okt. 19:30
lørdag 21. okt. 19:30
søndag 22. okt. 19:30
mandag 23. okt. 19:30
tirsdag 24. okt. 19:30
onsdag 25. okt. 19:30


Michael Fassbender (“X-Men”-serien), Rebecca Ferguson (“Mission: Impossible—Rogue Nation)”, Charlotte Gainsbourg (“Independence Day: Resurgence”) and J.K. Simmons har hovedrollerne i “Snemanden”, baseret på Jo Nesbøs skrækindjagende bestseller og instrueret af Tomas Alfredson (“Lad den rette komme ind”, “Dame, Konge, Es, Spion”). Den første sne er faldet og Harry Hole, vicekommissær ved drabsafdelingen, efterforsker en sag om en forsvunden kvinde, hvilket får ham til at frygte, at en seriemorder er aktiv igen Med hjælp fra en begavet politiaspirant begynder han at forbinde en række gamle, uopklarede sager med den nye i forsøget på kommer moderen i forkøbet, inden sneen falder igen. “Snemanden” er produceret af Working Titles Tim Bevan og Eric Fellner (“Teorien om alting” “Les Misérables”) og Robyn Slovo (“Dame, Konge, Es, Spion”) og Piodor Gustafsson (”Mænd som hader kvinder”). “Snemanden” er en Working Title Films produktion i samarbejde med Another Park Film—executive producere er Nesbø, Niclas Salomonsson, Martin Scorsese, Alfredson, Liza Chasin og Amelia Granger. “Snemanden” er udelukkende optaget on location i Norge i Oslo og Bergen og området omkring Rjukan.

Læs mere


Gysernat oktober 2017

Spilletider:
fredag 27. okt. 23:00


Fredag den 27. oktober er der gys og gru i Brørup Bio.

Fra klokken 22:30 bliver der serveret pizza i cafeen.
Der vil være film fra klokken 23 og resten af natten.
Du kan blive skræmt fra vid og sans til følgende film :
IT
Annabelle 2 - Skabelsen
The Belko Experiment
The Cabin in the woods
Prisen er 200 kroner for hele natten, og hvis du finder 10 venner er din billet gratis.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.