"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Green Book

Spilletider:
fredag 22. feb. 19:30
lørdag 23. feb. 19:30
søndag 24. feb. 19:30
tirsdag 26. feb. 19:30
onsdag 27. feb. 19:30
torsdag 28. feb. 19:30
fredag 1. mar. 19:30
søndag 3. mar. 19:30
tirsdag 5. mar. 19:30
onsdag 6. mar. 16:30


GREEN BOOK er baseret på en virkelig historie om et livslangt venskab og er et lunt feel good drama med masser af humor.

Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip (Viggo Mortensen), bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley (Mahershala Ali), der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de gøre brug af en Green Book – en rejseguide og vejledning i hvilke restauranter og hoteller, der tager imod afroamerikanske borgere i 60’ernes USA – for at sikre at Shirley ikke nægtes servering, ydmyges eller trues på livet.

Sat i 60’ernes USA, præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen, bliver Tony og Don konfronteret med racehad og deres egne fordomme og får øjnene op for alt det, de har til fælles. Det, der starter som en to måneder lang turné, præget af nødvendighed, fører til etableringen af et smukt, livslangt venskab.


Læs mere


Skammerens datter II: Slangens gave

Spilletider:
lørdag 23. feb. 17:00
søndag 24. feb. 17:00


Dina har arvet sin mors evne til at få folk til at føle skam. Nu møder Dina den mystiske sortemester Sezuan, der påstår at være hendes far, Sezuan. Dina viser sig også at have arvet hans overnaturlige talent, skønt hendes mor ikke vil have, hun bruger det. Men da den onde fyrste Drakan indespærrer den retmæssige tronarving, Nico, i Sagisborg sammen med Dinas bror, Davin, har hun intet andet valg.

Læs mere


Oscar Galla 2019 Brørup Bio

Spilletider:
søndag 24. feb. 22:30


Søndag den 24. februar kan du komme til galla-event i Brørup Bio og se den Oscar-nominerede film Green Book samt Oscar showet live.

Da der er tale om et galla-event opfordrer i vores gæster til at være klædt på til lejligheden.

GREEN BOOK er baseret på en virkelig historie om et livslangt venskab og er et lunt feel good drama med masser af humor.

Da den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga, også kendt som Tony Lip (Viggo Mortensen), bliver hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley (Mahershala Ali), der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne, må de gøre brug af en Green Book – en rejseguide og vejledning i hvilke restauranter og hoteller, der tager imod afroamerikanske borgere i 60’ernes USA – for at sikre at Shirley ikke nægtes servering, ydmyges eller trues på livet.

Sat i 60’ernes USA, præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen, bliver Tony og Don konfronteret med racehad og deres egne fordomme og får øjnene op for alt det, de har til fælles. Det, der starter som en to måneder lang turné, præget af nødvendighed, fører til etableringen af et smukt, livslangt venskab.Umiddelbart efter filmen starter livetransmission fra den røde løber til Oscar uddelingen.

Billetprisen for filmen og Oscarshowet er 100 kroner. I prisen er inkluderet et glas bobler, samt kaffe gennem hele natten. Dertil Oscar kage.

Fra klokken 00:30 vil der være fri adgang til livetransmissionen af Oscarshowet, hvis du ikke ønsker at se filmen Green Book.


Læs mere


Fastelavn i Brørup Bio

Spilletider:
lørdag 2. mar. 11:00
lørdag 2. mar. 15:00


Lørdag den 2. marts afholder Brørup Bio igen fastelavn. Der vil være tøndeslagning første gang klokken 10:00, og der vises film kokken 11:00.
Der vil derefter være tøndeslagning klokken 14:00, og der vises film klokken 15:00.
Filmen der vises vil være ”Pjuske flyver fra reden”. Billetprisen er 70 kroner – hvis du kommer udklædt er billetprisen 50 kroner.

Othello bageren vil hele dagen sælge fastelavnsboller i cafen.


Læs mere


Børne MGP 2019 i Brørup Bio

Spilletider:
lørdag 2. mar. 20:00


Der er lagt op til en kæmpe festaften for de mindste med et forrygende show og masser af sang, dans, musik samt festfyrværkeri, når der blændes op for børnenes MGP 2019 lørdag 2. marts.
Showet vises gratis i Brørup Bio – det anbefales at reservere billetter til showet.


Læs mere


Captain Marvel

Spilletider:
onsdag 6. mar. 19:30
torsdag 7. mar. 19:30
fredag 8. mar. 19:30
lørdag 9. mar. 19:30
søndag 10. mar. 19:30
tirsdag 12. mar. 19:30
onsdag 13. mar. 19:30


Marvel Studios præsenterer ”Captain Marvel”, et helt særligt filmeventyr, der fører os tilbage til 1990'erne. I denne hidtil uafdækkede periode i Marvel Cinematic Universe møder vi Carol Danvers, der vil gå hen og blive en af universets allermægtigste helte. En kosmisk krig mellem to galaktiske racer har nået Jorden, hvor Danvers og en lille gruppe af forbundsfæller havner midt i den rasende malstrøm. I hovedrollerne ses Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Rune Temte, Algenis Perez Soto, Mckenna Grace samt Annette Bening, Clark Gregg og Jude Law.
”Captain Marvel” har dansk - og verdenspremiere onsdag d. 6. marts 2019.


Læs mere


Selvhenter

Spilletider:
torsdag 14. mar. 19:30
fredag 15. mar. 19:30
lørdag 16. mar. 19:30
søndag 17. mar. 19:30
tirsdag 19. mar. 19:30
onsdag 20. mar. 19:30


Det umage brødrepar, Emil og Magnus, rejser til Spanien for at hente liget af deres fordrukne og nu afdøde far hjem. Hvad, Emil ikke ved, er, at Magnus kun er taget med for at få fat i faderens værdifulde Rolex ur, så han kan redde sin blødende økonomi. Men transporten af en død far viser sig at ville koste over 70.000 kr. Magnus overtaler derfor en modvillig Emil til at stikke af med faren skjult i en tagboks på toppen af en alt for lille lejebil. Snart er de to på vild flugt fra politiet og fars sidste rejse får også mange andre lig i lasten til at vælte ud mellem de to brødre!

Læs mere


Dem vi var

Spilletider:
søndag 17. mar. 14:00


Parret Kristian og Mette Line har stiftet familie og købt deres drømmehus i Kgs. Lyngby. Men så falder 39-årige Kristian om med fatal blodprop, som gør uoprettelig skade på hans hjerne. Mens Kristian kæmper med genoptræning, bygger Mette Line huset om og passer børnene og sit arbejde. Samtidig slås hun med at genkende sin elskede Kristian, der slet ikke er den samme efter sin hjerneskade.

Læs mere


Unge Astrid

Spilletider:
torsdag 21. mar. 19:30
fredag 22. mar. 19:30
lørdag 23. mar. 19:30
søndag 24. mar. 19:30
tirsdag 26. mar. 19:30
onsdag 27. mar. 19:30


Astrid Lindgren vokser op på en gård i Småland i 1920'erne. Allerede som ung pige begynder hun at gøre oprør mod samfundets normer. Hendes talent for at skrive skaffer hende ind på en lokal avis, hvor redaktøren gør 18-årige Astrid gravid uden for ægteskabet. For at undgå skandale vælger hun at føde barnet, Lasse, i København og efterlader ham hos en plejemor.

Læs mere


Gysernat forår 2019

Spilletider:
fredag 29. mar. 23:00


Fredag den 29 marts bliver gys og gru i Brørup Bio.

Fra klokken 22 bliver der serveret pizza i cafeen.
Der vil være film fra klokken 23 og resten af natten.

Du kan blive skræmt fra vid og sans til følgende film :

The Prodigy

Halloween(2018)

Hellfest

Nattevagten.

Prisen er 200 kroner for hele natten, og hvis du finder 10 venner er din billet gratis.


Læs mere


The Boss - Tribute to Springsteen live i Brørup Bio

Spilletider:
fredag 5. apr. 20:30


Fredag den 5. april 2019 gentager The Boss - Tribute to Springsteen successen fra sidste år i Brørup Bio.
Fuld besætning på 6 mand spiller Bruce Springsteen cover rock.


Læs mere


Die Herren - Live i Brørup Bio

Spilletider:
fredag 27. sep. 20:00


Die Herren - U2-Brother Rockers Det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk.
Siden 1991, har de brugt U2 ́s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og finpudse koncertoplevelserne for deres publikum.

Det har altid været målet hele tiden at forædle evnen til at videreformidle U2 ́s fantastiske musik, så den udvikler sig, bliver større og hver gang - giver ny mening og får ny dimension Die Herren prøver ikke for enhver pris at lægge sig 100 % op ad U2. Det er altid vigtigt, at publikum kan forholde sig til sangene og bruge dem til noget, på den måde, som Die Herren kan spille dem.

Die Herrens versioner skal altid rykke og svinge- uden at de mister U2 ́s nerve og særlige kendetegn. Derfor ændrer Die Herren fra tid til anden arrangementer og figurer, så de virker i deres setup - dog altid uden at gå på kompromis med U2 ́s ånd! En koncert er én lang sang fra man entrerer scenen første gang - til man forlader scenen efter sidste ekstranummer.
Alt hvad der sker på scenen, skal være en del af koncerten og være i musikken Pauserne mellem sangene. Måden du drikker vand på. Måden du stemmer din guitar. Måden du bevæger dig på og kommunikerer med publikum.

Publikum skal altid føle sig underholdt -at det var umagen værd at deltage i en Die Herren-koncert. De skal føle, at det var godt, de ikke blev hjemme! Og de kan altid forvente et Die Herren, som er klar til at gøre en forskel, og som ikke bare stiller sig op og lirer sangene af. De kan altid forvente et veloplagt band som er klar til at spille "Deres bedste koncert nogensinde"Live-koncerter skal altid være bedre end streaming/CD/TV.

Die Herren er et band uden berøringsangst og den nære kontakt med publikum er en vigtig ingrediens i koncerterne. Det er der, live-musikken kommer til sin ret - det er der, den gør en forskel! U2 ́s sange har deres absolutte styrke live


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.