"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
The Creator

Spilletider:
tirsdag 3. okt. 19:30
onsdag 4. okt. 19:30


Midt i en fremtidig krig mellem menneskeheden og kræfterne af kunstig intelligens bliver Joshua, en hærget tidligere specialstyrker-agent, der sørger over sin kones forsvinden, rekrutteret til at spore og dræbe Skaberen, den undvigende arkitekt bag avanceret AI, som har udviklet et mystisk våben med magten til at afslutte krigen - og menneskeheden selv.

Læs mere


Bastarden

Spilletider:
torsdag 5. okt. 14:00
torsdag 5. okt. 19:30
lørdag 7. okt. 19:30
søndag 8. okt. 19:30
tirsdag 10. okt. 19:30
onsdag 11. okt. 19:30
torsdag 12. okt. 19:30
fredag 13. okt. 19:30
lørdag 14. okt. 19:30
søndag 15. okt. 19:30
tirsdag 17. okt. 19:30
onsdag 18. okt. 19:30


Den fattige soldat Ludvig Kahlen ankommer i 1755 til den golde Jyske hede med et eneste mål; At følge kongens kald om at opdyrke jorden og derved selv opnå rigdom og ære. Men Kahlen får hurtigt en fjende. Den nådesløse godsejer, Frederik De Schinkel, som er enehersker på egnen, mener, at heden tilhører ham og ikke kongen. Da De Schinkels fæstebonde stikker af sammen med sin hustru Ann Barbara og søger tilflugt hos Kahlen, sætter godsejeren alt ind for at drive Kahlen væk og samtidig få en grusom hævn. Kahlen bøjer sig ikke, men tager stædigt den ulige kamp op og risikerer nu både sit liv, men også båndet til den lille umage familie, som er opstået omkring ham på heden.

Læs mere


802 - A Heavy Metal Bedtime Story - kortfilm og koncert

Spilletider:
fredag 6. okt. 20:00


I coming-of-age horrorfilmen møder vi en gothpige på Djursland. Hun vågner op helt alene. Ensomheden kan virke slående og hård, men det er kun indtil hun tager ud på en bilkirkegård og finder en gammel rustvogn med en ligkiste i. I ligkisten ligger en anden gothpige - præcis som hende selv. De to piger tager på et amokløb gennem lokalmiljøet, hvor de står i konstant kontrast til deres omgivelser.

Filmen handler om den stilstand og det tidsfordriv, man som ung kan rammes af på landet - når alt det sjove kan føles langt væk. Men på samme tid også den rebelske følelse, der kan ulme under overfladen. Konstant i oprør med sig selv og sine omgivelser. Hvem er man over hovedet?

Filmen har haft biografpremiere i Vester Vov Vov i København samt onlinepremiere på de toneangivende amerikanske magaziner BrooklynVegan, Promonews og Earmilk. Desuden har flere danske og udenlandske kortfilmsfestivaller allerede vist interesse for filmen.

Efter filmen spiller 802 koncert i biografen.
Info om bandet 802:
Efter at have udgivet hiphopbeats med blandt andre Raekwon fra Wu-Tang Clan og tourneret i ind- og udland under navnet Slowolf valgte Andreas Asingh at flytte fra København til hans barndomsland Djursland. Her møder han i slutningen af 2022 Andreas Beck og Emil Sørensen. To langhåret drenge fra den djurslandske heavymetal-undergrund. Der opstår en connection hvorfra der bare MÅ skabes noget nyt. Herfra opstår bandet 802. På kort tid har 802 skabt sin egen unikke hazy lyd. Numrene indhylles af spøgelseagtige synths, bubblegum-hooks og kantede trommerytmer. Alt sammen svøbt i en dyne af heavymetal-distortion. 802 er netop hjemvendt fra NYC hvor de spillede deres debutkoncert på The New Colossus Festival på Manhattan


Læs mere


Trolls - Sammen igen

Spilletider:
torsdag 12. okt. 16:00
fredag 13. okt. 16:00
lørdag 14. okt. 16:00
søndag 15. okt. 16:00
mandag 16. okt. 16:00
tirsdag 17. okt. 16:00
onsdag 18. okt. 16:00
torsdag 19. okt. 16:00
fredag 20. okt. 16:00
lørdag 21. okt. 16:00
søndag 22. okt. 16:00


Efter to film fyldt med venskab, glimmer og en masse flirt er Poppy og Branch nu officielt, endelig, et par! Efterhånden som de lærer hinanden at kende, opdager Poppy, at Branch har en hemmelig fortid. Han var engang medlem af hendes yndlings boyband - fænomenet BroZone - med de fire brødre: Floyd, John Dory, Spruce og Clay. BroZone gik i opløsning, da Branch stadig var en baby, ligesom familien gjorde, og Branch har ikke set sine brødre siden.

Men da Branchs bror Floyd bliver kidnappet på grund af sine musikalske talenter af et par skumle popstjerneskurke – Velvet og Veneer – må Branch and Poppy begive sig ud på en oplevelsesrig og følelsesladet mission for at genforene de andre brødre og redde Floyd fra en skæbne, der er endnu værre end popkulturel forglemmelse.


Læs mere


Paw Patrol: Superfilmen

Spilletider:
lørdag 14. okt. 13:00
søndag 15. okt. 13:00


PAW Patrol-hundehvalpene får superkræfter, da en magisk meteor styrter ned i Adventure City og forvandler dem til The MIGHTY PUPS! For holdets mindste medlem Skye, er de nye kræfter en drøm, der er gået i opfyldelse.

Men hvalpenes ærkerival Humdinger har udtænkt en ny, skummel plan og flygter fra fængslet. Sammen med den gale, meteorbesatte videnskabskvinde Victoria Vance vil han nemlig stjæle superkræfterne og gøre sig selv til superskurk.

Så nu er det op til Mighty Pups at stopper skurkene og redde Adventure Citys, før det er for sent. Og Skye lærer, at selv den mindste hvalp kan gøre den største forskel.


Læs mere


Madeleines Paris

Spilletider:
torsdag 19. okt. 19:30
fredag 20. okt. 19:30
lørdag 21. okt. 19:30
søndag 22. okt. 19:30
tirsdag 24. okt. 19:30
onsdag 25. okt. 19:30


Hjertevarm og gribende skæbnefortælling fra byernes by.

92-årige Madeleine bestiller en taxa, der skal køre hende til det hjem, hvor hun skal tilbringe sin sidste tid. Taxachaufføren Charles, der henter Madeleine, har et godt hjerte, men kæmper med det hele – også
med økonomien. Da Madeleine ikke har travlt med at komme frem, tager de en lang omvej gennem Paris’ fantastiske gader. En tur der udvikler sig til at blive uforglemmelig for dem begge. Sløret løftes for Madeleines forbløffende liv, og et unikt venskab spirer
mellem de to. Et venskab der ændrer deres liv for altid. Med lige dele latter og tårer er ’Madeleines Paris’ en uimodståelig fortælling om livets forunderlige veje.

MADELEINES PARIS er instrueret af Christian Carion, der også stod bag det Oscar-nominerede drama ’En dag uden krig’. I hovedrollen ses den franske sanger og skuespillerinde, Line Renaud, der startede sin karriere
på det verdensberømte teater Moulin Rouge.

FILMEN ER 2. FILM i BIOGRAFKLUB DANMARK SÆSON 2023/2024


Læs mere


Hygge!

Spilletider:
torsdag 26. okt. 19:30
fredag 27. okt. 19:30
lørdag 28. okt. 19:30
søndag 29. okt. 19:30
tirsdag 31. okt. 19:30
onsdag 1. nov. 19:30
torsdag 2. nov. 14:00
torsdag 2. nov. 19:30
fredag 3. nov. 19:30
søndag 5. nov. 19:30
tirsdag 7. nov. 19:30


Syv venner mødes til en overdådig middag i et idyllisk sommerhus. Scenen er sat til en skøn aften med god mad, dejlig vin og ikke mindst masser af hygge. Men under overfladen lurer en række tikkende bomber af hemmeligheder og intriger, og en farlig selskabsleg får glansbilledet til at slå revner. Vennerne forsøger krampagtigt at bevare den gode stemning, alt imens en lavine af skeletter vælter ud af skabet og truer med at vende op og ned på alting. HYGGE! er en morsom, spiddende og tankevækkende dramakomedie, der både giver danskerbegrebet "hygge" en kærlig overhaling, men i høj grad også sætter fokus på hvordan vi egentlig omgås hinanden i dag - som familie, venner og mennesker. Filmen er instrueret af Dagur Kari og spækket med et stjernecast bestående af Sofie Torp, Joachim Fjelstrup, Olivia Joof, Nikolaj Jørgensen, Jesper Groth, Thue Ersted Rasmussen og Andrea Heick Gadeberg.

Læs mere


Gysernat 2023

Spilletider:
fredag 27. okt. 23:00


Fredag den 27. oktober bliver der gys og gru i Brørup Bio.
Fra klokken 22:30 bliver der serveret pizza i cafeen.
Der vil være film fra klokken 23:00 og det meste af natten.

Du kan blive skræmt fra vid og sans til følgende film:
Saw X
The Nun 2
CobWeb
Prisen er 200 kroner for hele arrangementet.


Læs mere


Nisse Thorbjørn & Frederik Damhus Live i Brørup Bio

Spilletider:
lørdag 4. nov. 20:00


To stærke danske navne spiller dobbeltkoncert

Frederik Damhus bevæger publikum med stærke country-og folk-sange over temaer som tvivl, håb og kærlighed. Hans vokal og akustiske guitar balancerer mellem det intime og det kraftfulde, imens mundharmonika og hypnotiserende effektpedaler gør universet lige dele smukt og fortryllende råt

Nisse Thorbjørn, der er aktivt turnerende i udlandet, kommer ud af den danske roots scene med et stærkt musikalsk udtryk der brænder igennem og føles personligt og traditionelt på samme tid, Nisse Thorbjørn har spillet 3 solo turneer i Australien, den sidste i 2023 og har tidligere turneret med større Rootsnavne fra USA. Han spiller guitar, synger og spiller mundharpe og er en ofte brugt studiemusiker, han har blandt andet medvirket på “Trainman Blues” der vandt en Danish Music Award i 2018.


Læs mere


Torben Chris - Galning

Spilletider:
onsdag 13. mar. 18:00
onsdag 13. mar. 21:00


Igennem sine 20 år i dansk comedy har Torben Chris bevist, at han hører til blandt toppen af hårdtslående komikere i Danmark, og med det nye oneman-show “GALning” bliver denne placering banket fast med syvtommersøm.

Når den 45-årige midtjyde lader sine holdningsfyldte jokes flyde ud over scenekanten i kaskader af mundvand, så er man til tider i tvivl om, hvorvidt man skal nøjes med at dø af grin eller tilslutte sig Torbens revolution henimod en bedre og sjovere verden.

Logik har altid været hjørnestenen i Torben Chris’ humor, og den er også omdrejningspunktet for dette oneman-show. Men i en verden, hvor der bliver taget stadig mere hensyn til følelser end til logisk argumentation, kan man med sine humoristiske holdninger let komme til at fremstå både gnaven og lettere vanvittig. Derfor har showet selvfølgelig fået den passende titel “GALning”.

Du kender Torben Chris’ logiske humor fra showet “Jydelogik”, ZULU-programserien “Giver Det Mening ifølge Torben Chris”, Jysk For Begyndere, samt et utal af temalørdage, hvor Torben har været fortaler for alt fra billigere begravelser til retten til at være nøgen i offentligheden.

Som Torben Chris selv siger det: “Jeg gør jo bare grin med ting, der er til grin, og hvis folk ikke kan lide at være til grin, ja, så må de lade være med at være så dumme at høre på”.

Med showet GALning bliver hele undskyld-kulturen og samfundet, der tager hensyn til følelser, ikke blot spiddet satirisk, det bliver dolket i ansigtet på den mest humoristisk tænkelige måde. Én ting står i hvert fald fast med dette show - Torben Chris kommer aldrig til at sige undskyld for sine jokes.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.