"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Den perfekte chef

Spilletider:
torsdag 1. dec. 19:30
lørdag 3. dec. 19:30
søndag 4. dec. 19:30
tirsdag 6. dec. 19:30
onsdag 7. dec. 19:30
torsdag 8. dec. 19:30
fredag 9. dec. 19:30
lørdag 10. dec. 19:30
søndag 11. dec. 19:30
tirsdag 13. dec. 19:30


‘Den perfekte chef’ er ikke kun en masterclass i underspillet, komisk timing fra Javier Bardems side, men også en på én gang ætsende og underfundig satire over livet på en helt almindelig arbejdsplads. Blanco (Bardem) driver et familieforetagende og håber på at modtage en særlig udmærkelse for sin indsats, men så skal alt også stå snorlige. Og det kniber det med. En fyret medarbejder er på hævntogt, og gør alt for at spolere chefens nattesøvn. Blanco næstkommanderende er ude i en eksistentiel kriseog begår fejl, der i en normal verden ville føre til øjeblikkelig fyring. Og så er der assistenten, som kunne være Blancos datter, men som han ikke desto mindre har et alt for godt øje til. Det må bare spinne ud af kontrol. ’Den gode chef’ tog pladsen som Spaniens Oscar-kandidat (foran Almodóvar) og slog alle rekorder ved Goya-uddelingen i februar, hvor filmen var nomineret til ikke mindre end 20 priser - og vandt 6! – naturligvis inklusive 'Bedste film'. Filmen er med i Biografklub Danmark.

Læs mere


Seniorbio - Tommys Garage

Spilletider:
onsdag 7. dec. 14:00


"TOMMYS GARAGE" handler om den unge automekaniker Ole, 25 år, der arbejder hos og er udlært af Tommy, 65 år, i hans hyggelige værksted i Løgumkloster, som ikke har været opdateret i mange år. Men det betyder ikke så meget, for både Tommy og Ole kan deres håndværk fra grunden. Deres samarbejde har udviklet sig til en slags far-søn forhold, hvilket går Oles far på. Da Tommy en dag omkommer i en solo-bilulykke, viser det sig, at Tommy har overladt værkstedet til Ole, selvom Tommy har 2 voksne (uinteresserede) sønner i København. Situationen tvinger Ole til at gøre sit fremtidige liv op - karrieren, ekskæresten Sarah, hendes bejler Peter og vennen Brian, som han er i det lokale frivillige Brandvæsen med og som har problemer med sit temperament. Desuden har Tommy en hemmelighed
Filmen har både professionelle og lokale talenter på rollelisten. Jannik Lorenzen ("9. April", "Hvidstensgruppen 2" "Kunsten at Græde i Kor") spiller hovedrollen, Ole Caspersen ("Onkel", " Resten af Livet") Lars Rasmussen (kendt fra bl.a. flere Tv-Zulu programmer), Randi Hansen, Frank Reinhold, m.fl. ("ÆG")


Læs mere


Julemandens datter 3

Spilletider:
søndag 11. dec. 10:00
søndag 11. dec. 13:00


På Julemandsskolen har rektor indkaldt til møde. Lucia, hendes forældre Julius og Claudia og alle de andre på skolen er spændte. Men spændingen afløses af et chok, da rektor aflyser julen. Han virker konfus, og det bliver hurtigt klart, at han er fanget i et juletraume fra hans unge dage som julemand. Lucia sætter sig for at opklare, hvad der skete og med hjælp fra den yngre elev Elias og en magisk tidsmaskine, rejser hun tilbage i tiden i håbet om at redde julen. Hun lander i Viborg anno 1897, og i forsøget på at løse mysteriet havner hun i Ravnereden – et fristed og paradis for børn, der er trætte af deres forældre. Her regerer den sjove og rare Von Ravn, men måske er han ikke helt så rar, som han udgiver sig for at være…

Læs mere


The Stolen Princess - Ukrainsk film uden tekster

Spilletider:
søndag 11. dec. 15:30


Ця чудова історія сталася в епоху доблесних лицарів, прекрасних принцес і бойових чаклунів. Руслан, художник-мандрівник, який мріє стати лицарем, зустрів красуню Мілу і закохався в неї; він навіть не підозрював, що вона дочка короля. Однак щастя закоханих не судилося тривати довго. Чорномор, злий чаклун, з’явився у чарівному вирі та викрав Мілу прямо на очах у Руслана, щоб перетворити її силу кохання на свою власну магічну силу. Без зайвих слів Руслан пускається в погоню за викраденою принцесою, щоб подолати всі перешкоди та довести, що справжнє кохання сильніше за магію.

This wonderful story happened in the age of valiant knights, beautiful princesses, and battling sorcerers. Ruslan, a wandering artist dreaming to become a knight, met beautiful Mila and fell in love with her; he didn’t even suspect that she is the King’s daughter. However, the lovers’ happiness wasn’t meant to last too long. Chоrnomor, the evil sorcerer, appeared in a magic vortex and stole Mila right before Ruslan’s eyes to transform her power of love into his own magic power. Without further ado, Ruslan sets out on a chase after the stolen princess to overcome all o


Læs mere


Avatar 2 - The Way Of Water 3D

Spilletider:
onsdag 14. dec. 19:00
3D

torsdag 15. dec. 19:00
3D

fredag 16. dec. 19:00
3DThe Way of Water finder sted mere end 10 år efter at vi forlod Jake Sully på Pandora. Vi følger familien Sully (Jake, Neytiri og deres børn), de problemer der forfølger dem, hvor langt de er villige til at gå for at beskytte hinanden, de kampe de må kæmpe for at holde sig i live og de tragedier de må gennemgå.

Efterfølgeren til verdens største film er endelig på vej til biografen og der er lagt op til en fantastisk filmisk oplevelse i 3D, som 3D bør opleves. Filmen byder på et fantastisk cast bestående af Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi og Kate Winslet.

Filmen instrueres af James Cameron, der nok har filmhistoriens flotteste succesrate med film på samvittigheden som Titanic, Terminator 2: Judgment Day, Aliens og Avatar.


Læs mere


Avatar 2 - The Way Of Water

Spilletider:
lørdag 17. dec. 19:00
søndag 18. dec. 19:00
tirsdag 20. dec. 19:00
onsdag 21. dec. 19:00
torsdag 22. dec. 19:00
fredag 23. dec. 19:00
tirsdag 27. dec. 19:00
onsdag 28. dec. 19:00
torsdag 29. dec. 19:00
fredag 30. dec. 19:00


The Way of Water finder sted mere end 10 år efter at vi forlod Jake Sully på Pandora. Vi følger familien Sully (Jake, Neytiri og deres børn), de problemer der forfølger dem, hvor langt de er villige til at gå for at beskytte hinanden, de kampe de må kæmpe for at holde sig i live og de tragedier de må gennemgå.

Efterfølgeren til verdens største film er endelig på vej til biografen og der er lagt op til en fantastisk filmisk oplevelse i 3D, som 3D bør opleves. Filmen byder på et fantastisk cast bestående af Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi og Kate Winslet.

Filmen instrueres af James Cameron, der nok har filmhistoriens flotteste succesrate med film på samvittigheden som Titanic, Terminator 2: Judgment Day, Aliens og Avatar.


Læs mere


Comedy Night Forår 2023

Spilletider:
fredag 10. mar. 19:30


Fredag den 10. marts 2023 er der igen standup på programmet i Brørup Bio, hvor følgende komikere vil være på programmet:

Michael Shøt:
Michael Schøt er komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. En nysgerrig, samfundsrelevant ”fingeren på pulsen”-komiker, som altid er aktuel i sin performance. Han havde sin debut I 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på standup-scenen. Han står blandt andet bag 4 onemanshows, hvor det første kom i 2009. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”. ”Schøtministeriet” spiller også LIVE, bl.a. på Nørrebro Teater.
Michael Schøt er garant for knivskarpe observationer om den hverdag, vi lever i og han mestrer at omsætte betragtningerne til spiddende morsomme punchlines. Udover at være en dedikeret Red Barnet-ambassadør var han en af værterne på Red Barnets velgørenhedsshow ”Grin Til Gavn” i julen 2019. Michael Schøt er en meget benyttet moderator, og en respekteret og ofte anvendt debattør – bl.a. på Folkemødet.

Mikkel Klint Thorius:
Mikkel Klint Thorius startede med at optræde med stand-up i gymnasiet og allerede som 20-årig nåede han finalen i DM i Stand-up. Han er vinder af Comedy Fight Club i 2017, var nomineret til Talentprisen 2017 ved ZULU Comedy Galla, og debuterede samme år med sit første onemanshow ”Hvid Skyld”. Mikkel er med sin stærke og charmerende udstråling fast inventar på den københavnske standup-scene. I februar 2020 havde han premiere på Bremen Teater på sit andet onemanshow: ”Vanvittigt”, som han fortsatte med i 2021, hvor han tog ud i landet med det.


Læs mere


Die Herren - Live i Brørup Bio 2023

Spilletider:
lørdag 30. sep. 20:00


Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU!
En koncert skal aldrig bare overståes, være ligegyldig eller uengageret.
En koncert er én sang - et langt musikalsk forløb.
Alt på scenen skal være musik!
En pause skal være musik – et instrumentskifte skal være musik – selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på - skal være musik.

Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2´s fantastiske sange, og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække.
U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live.
De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel.

Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den ånd og sjæl hvormed U2 skabte dem.
U2 de Force bliver de største sange:
One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan, efter mere end 2000 koncerter.

U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret.
Den dag Die Herrens koncerter bliver det – er det tid til at stoppe.
Det er vores garanti.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.