"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Alle for fire

Spilletider:
torsdag 11. aug. 19:30
fredag 12. aug. 19:30
lørdag 13. aug. 19:30
søndag 14. aug. 19:30
tirsdag 16. aug. 19:30
onsdag 17. aug. 19:30
torsdag 18. aug. 19:30
fredag 19. aug. 19:30
lørdag 20. aug. 19:30
søndag 21. aug. 19:30
tirsdag 23. aug. 19:30
onsdag 24. aug. 19:30


Alt ånder fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf. De hænger ud med deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet. Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, og hans og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Timo får nu brug for alle kneb - og i særdeleshed Ralf og Martin, hvis han skal vinde Lonnie tilbage. Det bliver deres mest dumdristige kup nogensinde.

Læs mere


Lille Allan - Den menneskelige antenne

Spilletider:
lørdag 13. aug. 11:00
søndag 14. aug. 11:00


Da Lille Allans forældre bliver skilt, er han er tvunget til at flytte til en helt ny by med sin far. Hans desperate jagt på nye venner fører til, at han pludselig agerer menneskelig antenne for sin ældre, UFO-besatte underbo, Helge. Da det tankelæsende rumvæsen, Maiken, nødlander hos dem, opstår et unikt venskab, som Allan ikke vil undvære. Men han må hjælpe hende hjem, for Lille Allan er ikke den eneste, der er interesseret i Maiken. En gal samler er også på sporet og vil have svar på det ældgamle spørgsmål: Er der liv i rummet, og kan det udstoppes? Sammen med sin UFO-besatte underbo Helge, må lille Allan og Maiken bruge alle kneb for, at Maiken ikke lander i samlerens hænder.

Læs mere


Resten af livet

Spilletider:
lørdag 20. aug. 16:00
søndag 21. aug. 16:00


RESTEN AF LIVET udspiller sig i Sønderjylland og er et livsbekræftende familiedrama om Egon og Maren der mister deres voksne søn og sammen med deres tilbageblevne voksne datter, Line, skal forsøge at finde tilbage til livet igen. Filmen handler om hvordan livet med ét slag kan blive forandret for altid. Og om hvordan dette ikke kun påvirker det enkelte familiemedlem, men også selve familierelationen.

Læs mere


Bamse

Spilletider:
torsdag 25. aug. 19:30
fredag 26. aug. 19:30
lørdag 27. aug. 19:30
søndag 28. aug. 19:30
tirsdag 30. aug. 19:30
onsdag 31. aug. 19:30
torsdag 1. sep. 19:30
fredag 2. sep. 19:30
lørdag 3. sep. 19:30
søndag 4. sep. 19:30
tirsdag 6. sep. 19:30
onsdag 7. sep. 14:00
onsdag 7. sep. 19:30


BAMSE er en hyldest til den folkekære danske musiker, der har givet os klassikere som ”Vimmersvej”, ”Hvorfor går Louise til bal” og ”I en lille båd der gynger”. Bag det varme smil og smækbukserne gemmer der sig en stærk og rørende fortælling om en mands livslange stræben efter anerkendelse og kærlighed. Flemming Bamse Jørgensen bliver som den eneste af 12 søskende bortadopteret. Flemmings adoptivfar ønsker, at Flemming skal overtage familiens fabrik, men til faderens skuffelse vælger Flemming musikken og bliver frontmand i Bamses Venner. En splittet baggrund, der sætter sig dybe spor i Flemmings liv. BAMSE er et varmt og menneskeligt drama, der med Bamses største hits som lydtæppe fortæller hans livshistorie.

Læs mere


Per Kuskner fortæller om tv-serien Matador

Spilletider:
mandag 5. sep. 19:00


Per har skrevet den hidtil mest omfattende bog omkring Matador med udgivelsen af “Matador, mennesker, myter & minder” (2011). Her har han beskrevet tilblivelsen af serien og fortalt om universet i Korsbæk med dets mange personligheder.

Få svar på nogle af de spørgsmål, som ellers er svært tilgængelige. Hvem skulle egentlig oprindeligt have spillet rollerne? Hvordan så skuespillerne selv på deres pågældende karakter? Havde deres medvirken i serien er effekt på deres senere karriere, og hvordan forløb en dag på settet? Det er blot nogle af de spændende emner, som du får svar på.

De mange skægge anekdoter og informationer bliver belyst med en masse billeder, der stammer fra dengang, Matador blev til. Træd med ind i Matadors verden i Pers foredrag!


Læs mere


Comedy Night Efterår 2022

Spilletider:
onsdag 14. sep. 19:30


Onsdag den 14. september 2022 er der igen standup på programmet i Brørup Bio, hvor følgende komikere vil være på programmet:

Thomas Hartmann:
Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget – men det er I jo også, ikke? Thomas Hartmann er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være hård i replikken uden at være grov, og hans optræden er præget af professionalisme, så I altid får både indhold og levering, der passer til netop jer. Thomas’ store overblik og rolige autoritet på scenen gør ham også velegnet som konferencier, og han kan endvidere bookes til at lave jobs på engelsk samt med målrettet materiale.

Brian Mørk:
Skarp satire og befriende begavet humor – tilsat en cool og tilbagelænet stil. Brian Mørks comedy er intelligent og underholdende, og han er en mester i at reagere på input fra salen.
Brian Mørk er som få komikere herhjemme blevet sit helt eget brand med over 10 år som vært for det legendariske impro-gæste-show ’Brian Mørk Show’ – på snart sagt enhver tænkelig platform. Hans vanvittige vinkler på verden har ført ham vidt omkring og efterhånden gjort ham til en af comedy branchens tunge drenge.

Brian Mørk debuterede som stand-up komiker i 2002 og skabte sig på rekordtid et navn i branchen. Fra starten af sin karriere optrådte han således med etablerede komikere som Thomas Wivel (i ’Wivels Vaffelbar 3’, 2003), og Thomas Hartmann (i showet ’For Your Eyes only’, 2005 og comedy touren ’Fire knægte og en Joker’, 2006). Allerede året efter sin debut optrådte han også i velgørenhedsshowet ’Talegaver til børn’, det senere ’Comedy Aid’, og det har han gjort hvert år siden – flere gange som vært – kun med undtagelse af 2014.


Læs mere


Die Herren - Live i Brørup Bio 2022

Spilletider:
lørdag 8. okt. 20:00


Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU!
En koncert skal aldrig bare overståes, være ligegyldig eller uengageret.
En koncert er én sang - et langt musikalsk forløb.
Alt på scenen skal være musik!
En pause skal være musik – et instrumentskifte skal være musik – selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på - skal være musik.

Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2´s fantastiske sange, og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække.
U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live.
De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel.

Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den ånd og sjæl hvormed U2 skabte dem.
U2 de Force bliver de største sange:
One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan, efter mere end 2000 koncerter.

U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret.
Den dag Die Herrens koncerter bliver det – er det tid til at stoppe.
Det er vores garanti.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.