"You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"
- Dirty Harry
 
Kommende film
Rom

Spilletider:
tirsdag 16. apr. 19:30
onsdag 17. apr. 19:30


Turen går til Rom i denne romantiske feelgood-film om kærligheden på den lange bane! Gerda (Bodil Jørgensen) og Kristoffer (Kristian Halken) er taget på en forlænget weekendtur til Rom for at fejre deres 40-års bryllupsdag og et langt ægteskab. De skal genopleve byen, hvor Gerda som ung gik på kunstskole. Men turen går ikke helt som forventet. Da parret møder Gerdas karismatiske kunstlærer og tidligere flamme, Johannes (Rolf Lassgård), havner Kristoffer på sidelinjen, mens Gerda jagter sin ungdom i Roms gader og stræder. Filmen er instrueret af Niclas Bendixen, der tidligere har lavet filmen ’Ditte & Louise’ (2018) og tv-serien af samme navn (2015-2016).

Læs mere


Civil War

Spilletider:
torsdag 18. apr. 19:30
fredag 19. apr. 19:30
lørdag 20. apr. 19:30
søndag 21. apr. 19:30
tirsdag 23. apr. 19:30
onsdag 24. apr. 19:30


Ny film af Alex Garland som tidligere har stået bag film som EX Machina og Annihilation. I filmens hovedrolle har vi Kirsten Dunst, som spiller en journalist der sammen med nogle kollegaer rejser igennem en borgerkrigsramt USA i en fremtidig setting.

Læs mere


For evigt

Spilletider:
torsdag 25. apr. 19:30
fredag 26. apr. 19:30
lørdag 27. apr. 19:30
søndag 28. apr. 19:30
tirsdag 30. apr. 19:30
onsdag 1. maj. 19:30


Et voldsomt jordskælv forårsager en mystisk Sprække i havbunden flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Det enestående naturfænomen accelererer de globale klimaforandringer dramatisk og er en mulig trussel mod menneskeheden. Langt derfra, et sted i Danmark, slår det alvorlige gnister mellem unge Elias og Anita. De to forelsker sig i hinanden, og et passioneret kærlighedsforhold tager sin begyndelse, men også sin ende med tiden. I voksenlivet tildeles Elias en nøglerolle på det internationale hold af videnskabsfolk og klimaforskere, der skal lukke Sprækken på bunden af havet. Men da han møder Anita igen, står han ansigt til ansigt med det liv han valgte fra og må spørge sig selv: Kan man vælge sin egen skæbne?

Læs mere


Hammarskjöld

Spilletider:
torsdag 2. maj. 19:30
fredag 3. maj. 19:30
lørdag 4. maj. 19:30
søndag 5. maj. 19:30
tirsdag 7. maj. 19:30
onsdag 8. maj. 19:30
torsdag 9. maj. 19:30
fredag 10. maj. 19:30
lørdag 11. maj. 19:30
søndag 12. maj. 19:30
tirsdag 14. maj. 19:30
onsdag 15. maj. 14:00
onsdag 15. maj. 19:30


I 1961 har Dag Hammarskjöld et år tilbage i sin stilling som FN's Generalsekretær. Efterfølgende skal han flytte til sit hus på Österlen og nyde den længe ventede frihed. Samtidig raser den kolde krig for fuld kraft, og brændpunktet er Congo. Dag Hammarskjöld påtager sig opgaven at formidle fred og enhed i landet. En umulig opgave, ifølge mange. En selvmordsmission, ifølge andre.

Læs mere


Cinemateket præsenterer : De røde heste

Spilletider:
søndag 9. jun. 15:00


Denne første filmatisering af Morten Korchs folkekære bøger blev set af over 2,3 millioner biografgængere og er således blandt dansk films allerstørste succeser nogensinde.
Efter at være svigtet af sin kæreste overtager den unge landmand Ole Offor (Paul Reichhardt) ledelsen af den forgældede sjællandske gård Enekær med tilhørende stutteri. Oles far indfrier derved en moralsk gæld til ejeren Anders Munk, som ligger for døden. Ole bliver gift med Munks datter Bente, der halter lidt på det ene ben, men er en god og ærlig pige. Efter nogle misforståelser indser hun, at Ole faktisk elsker hende. De står nu sammen mod Bentes onde stedmoder og hendes elsker, den brutale ritmester Willers, som sammen pønser på at overtage Enekær. Planen er at træne de fine raceheste, vinde et indbringende travløb og redde gårdens økonomi.


Læs mere


Cinemateket præsenterer : Zappa

Spilletider:
søndag 15. sep. 15:00


Bille Augusts ungdomsfilmklassiker med forlæg af Bjarne Reuter udspiller sig i Brønshøj omkring 1960. Hovedpersonerne er tre drenge i 15-års-alderen.
Bjørn, Mulle og Sten går i samme klasse, men er forskellige, kommer fra vidt forskellige miljøer og repræsenterer således et tværsnit af det klassedelte samfund i en brydningstid midt i det 20. århundrede. Den intelligente, men spolerede og følelseskolde Sten lokker de to kammerater ud i kriminalitet, som eskalerer i voldelige handlinger. Og da Bjørn og Mulle omsider gør oprør mod ham, bliver det skæbnesvangert på flere niveauer. Filmen rammer formfuldendt en tone mellem alvor, humor og melankoli, der på samme tid ”varmer om hjertet og kilder smilebåndet”, som Morten Piil så udtryksfuldt skriver i Gyldendals Filmguide.


Læs mere


Die Herren - Live i Brørup Bio 2024

Spilletider:
lørdag 28. sep. 20:00


Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU!
En koncert skal aldrig bare overståes, være ligegyldig eller uengageret.
En koncert er én sang - et langt musikalsk forløb.
Alt på scenen skal være musik!
En pause skal være musik – et instrumentskifte skal være musik – selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på - skal være musik.

Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2´s fantastiske sange, og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned til bageste publikumsrække.
U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live.
De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel.

Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den ånd og sjæl hvormed U2 skabte dem.
U2 de Force bliver de største sange:
One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem. Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan, efter mere end 2000 koncerter.

U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret.
Den dag Die Herrens koncerter bliver det – er det tid til at stoppe.
Det er vores garanti.


Læs mere


Cinemateket præsenterer : Rumrejsen år 2001

Spilletider:
lørdag 2. nov. 15:00


Med sin storslåede billed- og lydside er Stanley Kubricks ‘Rumrejsen år 2001’ en milepæl inden for science fiction-genren. Og ikke mindst er den en af de mest langtidsholdbare refleksioner over menneskets position på Jorden og i universet.
’2001’ starter i forhistorisk tid, hvor abemennesket forvandles til intelligensvæsen, og umiddelbart herefter følger et af filmhistoriens mest berømte filmklip: Sejrsberuset over sin nyvundne overlegenhed slynger aben en knogle mod himlen. Fra knoglen bliver der klippet direkte til et rumskib i glideflugt mod månen. Hvilken retning tager evolutionen herfra? Kubrick skabte filmens banebrydende special effects i et samarbejde med effektpionéren Douglas Trumbull. Dét samarbejde indbragte en Oscar. Og sjældent er Johann Strauss’ perlende valsemusik blevet brugt mere effektivt. Ja, Kubricks klassiker vedbliver på alle planer med at vække be- og forundring. Filmen vises med pause midtvejs.


Læs mere


Dust ’N’ Bones - Live i Brørup Bio 2025

Spilletider:
lørdag 1. mar. 20:00


Dust N’ Bones er – måske – Danmarks bedste og autentiske svar på Guns N’ Roses. De ligner ikke de gamle helte fra Hollywood, men derimod er det 5 jyske gutter, som har helt styr på deres prioriteringer; musikken!!!
Hør de fede hits fra en svunden tid leveret med sådan en autenticitet og oprigtighed, som ingen andre kan. Alt fra “Welcome to the Jungle”, “Paradise City”, “Sweet child O’ mine”, “Rocket Queen” til ”You could be mine” er at finde på setlisten sådan en aften.
Så hvis du trænger til at komme ud og skråle med på musikken fra din ungdom, så hiv fat i dem du kender, og kig ind denne aften.
Dust N’ Bones vil være der og garanterer en fest med musik på en måde, som du aldrig har fået serveret den før.


Læs mere


 
Dine billetter
Gavekort
Giv en på opleveren...

Et gavekort til biografen skaber glæde for alle, om de er til gys, sjov eller eventyr!

Køb gavekort her
Nyhedsbrev
Vil du gerne modtage et nyhedsbrev fra Brørup Bio?
Indtast din email og du vil ca. én gang om ugen modtage nyheder om kommende film og arrangementer på mail.

Vores nyhedsbrev er pt. ude af drift. da vi arbejder på en ny hjemmeside.
Bliv medlem
Vil du gerne være med til at støtte Brørup Bio, så bliv medlem af foreningen "Brørup Bios Venner"
Læs mere om foreningen her og blive medlem.
Sponsor
Brørup Bio er blevet digitaliseret, og en stor tak skal lyde til sponsorerne.
Vi har dog stadig en del forbedringer at lave, som også koster penge.
Vi har derfor valgt at holde sponsor tilmelding åben, så hvis I ikke nåede med første gang, har I muligheden nu.

Klik her for mere info

Se liste over sponsorer
Digitaliserings aktier
De senest udtrukne vindere i aktie udtrækningen er:

Juni 2017:
10 – Verner Storm
37 – Malene Christensen
88 – Niels Chr. Madsen
131 – Egon Fræhr

Se alle de udtrukne her.
Facebook
Brørup Bio kan findes på Facebook her: Facebook
Fødevarekontrol
Seneste smiley: Smiley Se hele kontrolrapporten.
 
Brørup Bio - Nørregade 22 - 6650 Brørup - Tlf. 75 38 43 44
Biografen har åben fra en time før en forestilling - Billetter kan bestilles på telefon i biografens åbningstid.